Mikä 'Klaimet?

Posted on November 05 2020

‘KLAIMET® KIERRÄTYSPROSESSI


‘Klaimet® yhdistää vastuulliset arvot ja laadukkuuden uudella tavalla. Paidat valmistetaan ainoastaan muovi- ja tekstiilijätteestä.

Puolet vaatteiden koostumuksesta saadaan PET-muovista, mikä on peräisin esimerkiksi kierrätetyistä muovipulloista. Toinen puoli saadaan vähintään kerran käytetystä kierrätetystä puuvillasta.

Vaatteissa yhdistyvät hyvä istuvuus, korkea laatu sekä ekologisuus.

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET

Tekstiiliteollisuus on maailman toiseksi eniten ympäristöä saastuttava teollisuudenala, heti öljytuotannon jälkeen. ‘Klaimet pyrkii vastaamaan myös tähän haasteeseen käyttämällä kierrätettyä muovijätettä vaatteiden raaka-aineena.


SOSIAALINEN VASTUU

Läpinäkyvyys on kaiken a ja o. Koko toimitusketjussa noudatetaan vastuullisia käytäntöjä, varmistetaan turvalliset ja laadukkaat työolot sekä maksetaan korvausta tehdystä työstä. Kaikki ‘Klaimet® tuotteet valmistetaan sertifioiduista raaka-aineista sertifioitujen työolojen alaisuudessa kokonaan EU-alueella.SERTIFIOITU TUOTANTO

‘Klaimet® tuotteet on valmistettu sertifioitujen materiaalien ja yhteistyökumppanien avulla. Näiden sertifikaattien avulla varmennetaan, että ‘Klaimet® tuotteet ovat valmistettu korkeimpien sosiaalisen, eettisten ja ympäristöllisten standardien mukaisesti.

#SAYYESORECYCLEDPLASTIC

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x