Saaks näit voimakkuuksilla?

Posted on February 17 2020

Kesä saapuu kovaa vauhtia!

Nyt on aika päivittää sekä silmälasit, että aurinkolasit vastaamaan nykyisiä voimakkuuksiasi! Samalla voit päivittää kehysmuotisi 2020 -luvulle!

Tässä pieni tietopaketti lasien valintaan. 

 

Woobs puiset silmälasit

Ai teillä on kans silmälasikehyksiä?

Juu on! Aurinkolasien lisäksi valikoimastamme löydät uniikit ja persoonalliset puiset kehykset, joita löytyy eri sävyissä riippuen valmistuksessa käytetystä puulajista. Saatavilla on myös tyylikäs Woobs Metal -mallisto, josta ei asennetta puutu! Kehykset ovat valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai titaanista.

 

 

Soveltuuko puinen kehys silmälasikehykseksi?

100 % Ehdottomasti! Kaikissa tuotteissamme käytetty puu on käsitelty siten, että se kestää kaikissa olosuhteissa. Käytössä puinen kehys on todella kevyt ja miellyttävä. Jokainen kehys on uniikki yksilönsä eikä toista täysin samanlaista tule vastaan.

 

Mistä linssit tulevat ja missä ne hiotaan?

Linssivalmistajamme on italialainen LTL. Linssit tilataan Italiasta ja hiotaan Turussa kehykseen sopivaksi.

 

Ovatko linssit yhtä laadukkaat, kuin optikkoliikkeestä hankitut?

Tietenkin! Linssit ovat on CR39 materiaalia ja sisältävät valmiiksi likaahylkivän-, heijastuksenesto- sekä kovapinnoiteen. Käytämme parhaimpia linssejä mitä markkinoilta saa. Meidän kautta hoituu niin yksi- kuin moniteholinssitkin. Takaamme linsseille myös täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen linssien toimivuuteen niin teemme linssit sulle uusiksi.

 

  

Teettekö myös näöntarkastuksia?

Ei, me emme ole optikkoliike. Meillä ei myöskään ole sopimusta minkään optikkoliikkeen kanssa, eikä optikkoliikettä välikätenä. Tämän vuoksi emme ohjaa sinua mihinkään tiettyyn liikkeeseen, vaan voit itse päättää, missä käyt näöntarkastuksessa. Tarvitsemme ainoastaan tuoreen reseptin tarkastuksesta, minkä avulla saamme juuri oikeanlaiset linssit valmistettua. Ilman näöntarkastus mahdollisuutta saamme pidettyä myös hinnat mahdollisimman alhaalla asiakkaille.

 

Mikä bluestop?

Tuleeko tuijotettua läppärin näyttöä päivittäin? Entäs puhelinta? Katselet ehkä televisiotakin sillon tällön? Linssien bluestop ominaisuus suodattaa näytöistä säteilevää sinistä valoa ja tästä syystä ehkäisee silmiä väsymästä ja rasittumasta liikaa.

  

Kuinka pian linssit ovat valmiit?

Silmä- ja aurinkolasien toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Mikäli tilaat kehykset linsseineen verkkokaupastamme, toimitusaika voi olla hiukan pitempi postituksesta johtuen.

 hiottu silmälasilinssi kehyksessä

 

Mitä jos haluan myös aurinkolasit vahvuuksilla?

No tehdää sellaset kans! Meidän kautta hoituu myös aurinkolasit vahvuuksilla. Perus- ja peililinssien lisäksi uutena ominaisuutena valittavissa myös mattalinssejä, jotka on aika mageen näkösii!

 

Woobs Miller kultaisilla peililinsseillä

 

Mitä eri vaihtoehtoja aurinkolasilinsseistä löytyy?

Aurinkolaseihin on valittavissa peruslinssien (ruskea, harmaa ja G15) lisäksi myös peili- ja mattalinssejä. 

 

Linssivaihtoehdot

  

Kaikki linssien hinnat löydät täältä

 

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x