We ship worldwide!

Joulun lumoissa!

Posted on December 13 2018

On taas se aika vuodesta, nimittäin joulunalusaika. Toisaalta joulunodotus on ihanaa: kohta tietää että vuoden kova työ huipentuu rauhalliseen yhteisoloon läheisten kanssa. Mutta toisaalta takaraivossa kolkuttavat vuoden viimeiset deadlinet, jouluruuat ja mikä stressaavinta, joululahjat. Nykypäivän maailmassa, jossa kaikkea on saatavilla lähes taukoamatta, on hyvin haastavaa keksiä kivoja joululahjoja. Me Woobsilaiset pyrimme tarjoamaan lahjaideoita, jotka vielä tässä materialisoituneessa maailmassa pystyvät yllättämään ja ilahduttamaan lahjansaajaa persoonallisuudella ja uutuusarvollaan. Ja mikä parasta, luonnonraaka-aineiden käyttö ei rasita myöskään luontoa synteettisten materiaalien tavoin!

 

Missä pääsee tutustumaan Woobsin tuotteisiin lähemmin?
Olemme innoissamme, sillä tänä vuonna Woobsin tuotteita saa ennätyksellisen monista kaupungeista. Tässä lista pop-upeista, joissa olemme mukana:
 
 

Helsinki

World of TRE Christmas Shop, Keskuskatu 3

  

Tampere

Showroom Tampere, Hämeenkatu 20


  

 Jyväskylä ja Kuopio

Iloinen joulukauppa, Kauppakeskus Matkus

Iloinen joulukauppa, kauppakeskus Forum

 

Näiden lisäksi Turussa palvelevat omat myymälämme normaalisti!

 

Kokosimme tähän vielä omat lempparimme joululahjoiksi:
 

1. Puinen rannekello

Tämä on oivallinen lahja niin naiselle kuin miehellekkin. Kerran kerrasta kellon keveys ja ihanan lämmin tuntu iholla saavat ihmiset hämmästymään ja rakastumaan puiseen kelloon. Ehkä myös jokin kaiverrus voisi olla kiva tekemään lahjasta vielä henkilökohtaisemman <3
 

2. Puinen riipus ja korvakorut

Kaikki korumme on suunniteltu monipuoliseen, jokapäiväiseen käyttöön. Puiset korut ovat uskomattoman keveitä. Tiesitkö, että esimerkiksi kolibria muistuttava Hummingbird-riipus on suunniteltu Woobsin työntekijän tatuoinnin pohjalta. Kaikki korumme kertovat tarinaa oikeasta elämästä ja haluamme tuotteet myös osaksi sinun elämääsi.
 

3. Puinen rusetti

Lahjojen klassikko. Oli saaja sitten rusetti-ihminen tai ei, tämä rusetti tulee varmasti pääsemään käyttöön. Once you wear it, you can’t go back. Tämä tuote kerää positiivista huomiota minne se sitten käyttäjän mukana pääseekään. Suunnittelimme rusetteihin ihania uusia kuoseja juuri tätä joulua varten!

4. Puiset kännykänkuoret

Tämä lahja on uusi tulokas ja suositellemme sitä erityisesti nuoremmille lahjansaajille. Erilaiset kännykänkuoret ovat nyt must-juttu ja puiset kuoret erottuvat massasta ja tuntuvat kädessä erittäin miellyttävälle. PS. Jos haluat kuoren omalla kuviolla, ota yhteyttä niin tehdään!

 
Tämän myötä, toivotamme teille oikein ihanaa joulunodotusaikaa! 
 
<3 Sanna

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

x